Proefles

Saswitha Yoga

Je bent van harte welkom voor een proefles Saswitha Yoga!

Een proefles kun je op elk moment volgen. Kijk op het rooster voor de tijden.

Tussentijds instromen is mogelijk, mocht de proefles je bevallen.

 

Neem contact op met mij om je op te geven.

 

Kosten:

10 euro

 

Locatie:

Yogastudio Groningen Nieuwe Kerkhof 3. Bij de grote rode deuren.

 

 

Tips:

Neem een kleed of badlaken mee voor over de yogamat en trek comfortabele kleding aan. Er is een gemengde kleedruimte in Yogastudio Groningen.

Je kunt wat afkoelen tijdens de les, een vest/trui en warme sokken zijn aan te raden.

Je mag 10 minuten voor de les begint naar binnen, dit i.v.m. het eventuele verstoren van de les ervoor.

Yoga beoefen je het beste met een niet te volle maag. Eet bij voorkeur tot 2 uur van te voren en daarna niets meer, of iets lichts, zoals fruit, salade of soep (vegetarisch). Een volle maag kan in de weg zitten tijdens bepaalde oefeningen en beperkt de ademruimte in de buik. Sommigen worden dan wat misselijk.

Drinken tijdens de yoga is niet aan te raden, de spijsvertering komt dan op gang en vraagt energie, terwijl je de energie nodig hebt voor de oefeningen. Na de yoga is het juist wel goed om te drinken, er zijn namelijk veel afvalstoffen vrij gekomen, die afgevoerd moeten worden.

Stel mij voor aanvang van de les op de hoogte van eventuele gezondheidsklachten of andere fysieke bijzonderheden (bv. hoge bloeddruk, menstruatie, spier- of gewrichtsklachten etc.).

Kom eerder uit de houding bij klachten (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid etc.).

Je bent ten alle tijde verantwoordelijk voor je eigen welbevinden, dus voer de oefeningen uit met respect voor de grenzen van jouw lichaam.